12.9 C
Neringa
2024 / 10 / 05

Astrologinė prognozė spalio 20-ajai, penktadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Neturėsite progos atsipūsti nuo darbų. Gyvenimą dar sunkins susipriešinimas, kurį tiesiogiai ar netiesiogiai patiriate darbe, viešumoje ar asmeninių santykių srityje.

- Reklama -

JAUTIS. Šiandien mintys suksis apie tarptautinius įvykius ir renginius arba toli esančius jums svarbius asmenis, galbūt patekusius į sudėtingą situaciją. Jeigu patys turite kažkur išvykti, gali tekti koreguoti planus.

DVYNIAI. Daug galvosite apie pinigus, mokesčius, įmokas. Rūpės ir svetimos skolos bei naudos. Kažkam pavydėsite, gal net slapta kenksite. Tačiau ir apie jus gali būti paskleista neigiama informacija.

VĖŽYS. Konkurencijos motyvas turėtų sustiprėti. Jeigu kovojate su lygiaverčiais varžovais, seksis neblogai. Gali tekti imtis ūkinių, techninių problemų skubaus sprendimo.

LIŪTAS. Jeigu sveikatos problemos nesutrukdys, tuomet produktyviai padirbėsite. Labai tikėtina, kad suspėsite veikti keliais frontais – arba ne viename darbe, arba darbe ir savo ūkyje. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi.

MERGELĖ. Šiandien nusimato bendri reikalai su žmonėmis, kurie jums daug reiškia. Deja, bus nelengva užkariauti publikos, auditorijos dėmesį. Būsite linkę pasiduoti meilės pagundoms.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Situacija bus gana nervinga, jeigu teks vikriai suktis, daug bendrauti. Tiesiog šiandien jums labiau norėsis skirti dėmesį sau, šeimai, namams. Reiklus žmogus gali sukelti nekokių emocijų.

SKORPIONAS. Ši diena bus gana aktyvi. Būsite nusiteikę bendrauti, flirtuoti. Kažkam prireiks jūsų patarimo arba konkrečios pagalbos. Savo argumentais darysite įspūdį, tačiau kai kam jie gali atrodyti pernelyg kandūs. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi.

ŠAULYS. Šiandien sieksite papildomai užsidirbti arba kažką įsigyti palankiomis sąlygomis. Jeigu aktualu, nevenkite tvarkyti nuosavybės dokumentų, komercinių, tiekimo, nuomos sutarčių.

OŽIARAGIS. Jūsų emocijos, nuotaikos banguos kaip permaininga jūra, tačiau protausite labai racionaliai. Jeigu per daug sau leidote finansine ar kitokia prasme, šiuo metu kils problemų.

VANDENIS. Šiandien jums malonumo, atgaivos teiks rami aplinka, galimybė plaukti pasroviui ir kartu jaustis saugiai. Venkite svaigalų, abejotinų kompanijų, pasisaugokite klastingų oponentų, sukčių.

ŽUVYS. Šiandien rasite progų ir laiko pasidžiaugti bendraminčių draugija. Visgi aklai nepulkite į siūlomas avantiūras, ypač susijusias su išlaidomis, investicijomis. Galima aktuali informacija iš užsienio ar pan.

TOP naujienos

Klasikinės muzikos koncertas Renavo dvare

Klasikinio dainavimo tenoras iš Romos Donato Ravini vasarą būtinai aplanko Žemaitiją ir surengia keletą koncertų. Liepos 26 d. 19 val. solistas atliks dviejų dalių...

Pilnas prekių krepšelis už 10 eurų: misija reali ir įmanoma

Dažnas šalies gyventojas po apsipirkimo maisto prekių parduotuvėse grįžta tarsi tuščiomis, nors išleista pinigų suma būna gan nemaža. Vizualiai tai irgi akivaizdžiai matosi, kai...

Visų Šventųjų savaitgalis – žuvo jauna vairuotoja, sužeista daugiau nei 30 žmonių

Visų Šventųjų savaitgalį, spalio 30–lapkričio 1 dienomis, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 193 eismo įvykius, daugiausia – penktadienį (86) ir šeštadienį (62). 26,4 proc....

Horoskopai lapkričio 15 dienai

AVINASNeskubėkite išduoti savo paslapčių ar pasakoti apie kūrybines idėjas, kol jos dar nerealizuotos. Kad ir kaip tai būtų sunku, verčiau prikąskite liežuvį - šiandien...

Netyčia paspaudėte ant reklamos ir dabar ji „persekioja“? Ekspertas dalinasi patarimais, ką daryti

Ar kada yra nutikę, kad netyčia paspaudėte ant atsitiktinės reklamos, o paskui ją matėte visur – socialiniuose tinkluose ir kitose svetainėse? Tikslinė reklama internete suteikia galimybę vartotojams matyti aktualius jiems pasiūlymus, tačiau kartais gali...

Stano apie pasikeitusį požiūrį į gyvenimą: „Dažnas vyras iki 60-ies metų mano, kad yra...

Šiuo metu kaip niekad esame susirūpinę savo imunine sistema, nes nuo jos priklauso, ar mūsų organizmą įveiks ligų sukėlėjai, ar mes būsime jiems atsparūs. Imuninei sistemai kenkia ir nuolatinis stresas, ir rūkymas, ir įvairūs...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS