17.5 C
Neringa
2024 / 07 / 04

Astrologinė prognozė gegužės 27-ajai, pirmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Būsite darbštūs, tačiau pajusite, kad jums kraunama vis daugiau įpareigojimų, o apie papildomą atlygį nekalbama. Jeigu dar tik mėginate įsidarbinti, gali prireikti rekomendacijų.

- Reklama -

JAUTIS. Aktualių naujienų galite tikėtis, jei turite finansinių ar akademinių skolų, palaikote ryšius su užsieniu, ketinate kur nors toli vykti arba laukiate svečių iš toli. Pakaks energijos, kad susidorotumėte su neatidėliotinomis užduotimis.

DVYNIAI. Būtinas finansines operacijas, studijų užduotis paskubėkite atlikti laiku. Jeigu bus siūloma investuoti, konkrečiai išsiaiškinkite, ką už tai gausite, apibrėžkite savo įsipareigojimus, terminus, garantijas ir pan.

VĖŽYS. Jeigu norite užmegzti bendradarbiavimo ryšius, užsitikrinti partnerių palaikymą, atkurti buvusius ryšius, pratęsti sutartis, tai pasistenkite padaryti gerą įspūdį. Venkite pabrėžtinai konkuruoti.

LIŪTAS. Susikaupkite, jeigu šiandien teks tartis dėl darbo apmokėjimo, pareigų pasiskirstymo, pirkimo-pardavimo sutarčių, nuomos, tiekimo ar pan. Tai, ką su šmėstelėjusia abejone praleisite neišsiaiškinę, vėliau gali pasirodyti problemiška.

MERGELĖ. Būsite iniciatyvūs ir kūrybingi. Itin svarbūs gali būti su vaikais, šou projektais, turizmu susiję reikalai. Galite įsilieti į naują grupę, užmegzti pažintį, išgirsti komplimentą ar pan.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Galima nervinė įtampa. Verčiau nepradėkite šios dienos rytiniais barniais, impulsyviais veiksmais. Tai padės išvengti nusivylimų. Kantrybė, supratingumas vers kalnus.

SKORPIONAS. Šį rytą saugokitės traumų ir atsargiai vairuokite. Įdienojus išsisklaidys bendravimo sunkumai. Net su oponentais gebėsite surasti bendrą kalbą. Regis, užmegsite dominančius ryšius.

ŠAULYS. Šiandien ne viską darysite teisingai, ne visiems įtiksite. Tai normalu, tačiau gali pakišti jums koją, jei norite gauti pelningą užsakymą ar projektą. Kita vertus, jums seksis meninė, detektyvinė, psichologinė, medicinos veikla.

OŽIARAGIS. Rytinį sudirgimą vėliau turėtų pakeisti geros emocijos. O su pozityviu nusiteikimu visi reikalai seksis sklandžiau. Galite pasižymėti puikiu žinių bagažu.

VANDENIS. Ši diena nebus aktyvi. Trypčiosite vietoje lyg nežinodami ko griebtis. Stenkitės apgalvoti kiekvieną savo žingsnį, įvertinti sąjungininkus ir priešininkus. Konfidencialūs reikalai turbūt duos naudos.

ŽUVYS. Šiandien puikiai seksis ir dirbti, ir bendrauti. Ypač daug galėsite nuveikti kartu su kolektyvu, bendraminčiais. Tik neskubėkite aklai pasirašinėti verslo ar finansinių sandorių.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

ORAI: Šiandien lietus, temperatūra 6–11 laipsnių šilumos

Šiandien Lietuvoje daugelyje rajonų lietus. Vėjas rytinių krypčių, 4–9 m/s. Aukščiausia temperatūra 6–11 laipsnių šilumos. Pirmadienio naktį vietomis, dieną daug trumpai palis. Temperatūra naktį 2–7...

Naujos statybos ar renovuotas senas butas – ką pirkti apsimoka labiau?

Atsakymo į klausimą, kokį butą pirkti – naujos ar senos statybos – panašu, ilgai ieškoti nebereikia. Kaip teigia nekilnojamojo turto (NT) ekspertas Remigijus Pleteras,...

Horoskopai spalio 3 dienai

AVINASŠiandien jūsų laukia pripažinimas, net jei to ypatingai ir nesiekėte. Nesidrovėkite žengti priekin ir imtis vadovauti paradui. Bet kokia užduotis jums įveikiama, ir aplinkiniai...

Nedarbo išmokų gavėjų skaičius išaugo ketvirtadaliu

Balandžio mėnesį „Sodra“ paskyrė nedarbo išmokas per 17 tūkst. naujai užsiregistravusių bedarbių. Preliminariais duomenimis, gegužę nedarbo išmokos iš viso pasieks 76 tūkst. gyventojų. Palyginti...

Pirmoji diena olimpiniame baseine: 13-oji vieta vieną džiugino, kitą liūdino

Lietuvos plaukikų pasirodymą Tokijo olimpinio vandens sporto šakų centro baseine šeštadienį paženklino skaičius 13. Bet Danui Rapšiui jis buvo nelaimingas, o štai į pusfinalį patekęs Andrius Šidlauskas džiaugėsi šiuo velnio tuzinu. N24.lt - Naujas informacinis...

Po šiltų žiemų – iššūkiai dėl vandens išteklių

Viena tokia šilta žiema kaip šiųmetė – be šalčio, sniego, be upes, ežerus sukaustančio ledo ir įprastų pavasarinių potvynių – lemiamos įtakos Lietuvos vandens ištekliams nepadarytų. Tačiau Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos (VDU...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS